Rederij De Gentenaer

Nieuws

REDERIJ DE GENTENAER WINT LTG AWARD 2018
Lees meer

Het ganse team van Rederij De Gentenaer wenst u een prettig eindejaar vol gezelligheid en een bruisend, gezond 2018! ... See moreSee less

Lees meer

Fab Jen, Rivertours and 20 others like this

Rudy Van der WeenWederkerige wensen!

4 weken geleden   ·  1
Avatar

Comment on Facebook

Rederij De Gentenaer added 7 new photos.

Zin om een leuke, interactieve voorstelling op een verwarmde boot te beleven? Alina Pralina brengt ons opnieuw in vervoering met haar kerstsprookje 'Het appelpitje wilt op reis'. Mis haar niet tijdens de eerste week van de kerstvakantie; een niet te missen rondvaart voor jong en oud! Reserveer alvast een plaatsje aan boord; traktatie inbegrepen ;-)
... See moreSee less

Lees meer

Frank Hoffman, Kika Da Silva and 5 others like this

Karen DequidtVicky waar kan ik meer info vinden. Eens bekijken om mss samen met de jongens te doen

4 weken geleden

2 replies

Avatar

Comment on Facebook

Rederij De Gentenaer shared Alina pralina's Ridder Vince in Drakenland tijdens de Gentse Feesten.

Alina pralina
Kom mee aan boord tijdens de 1ste week van de kerstvakantie, geheel in kerstsfeer met Alina Pralina die de jonge kinderen opnieuw zal animeren met een leuk verhaal: 'Het appelpitje wilt op reis'. Ook tijdens de Gentse Feesten zorgde zij voor een kleurrijke en grappige kindervoorstelling. Reserveer vooraf uw plaatsen! 2 voorstellingen per dag : om 14u en 16u van 26/12 tem 30/12.
... See moreSee less

Rederij De Gentenaer added 3 new photos.

De verbouwingswerken van ons kantoor te Hoogpoort schieten goed op. Ons tijdelijk kantoor is te vinden in dezelfde straat op nr. 35. Dus nog steeds op wandelafstand van onze aanlegsteiger op Groentenmarkt ;-) Voor al uw vragen en reserveringen blijven we doorlopend geopend van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u.
... See moreSee less

Lees meer

Rederij De Gentenaer added an event.

Aperitieven tijdens een rondvaart op Gentse binnenwateren met aan boord 1 glas Cava of Gulden Draak bier pp en uitleg door ervaren bootgidsen. Rondvaart duurt 40 - 45 minuten met een overdekte, verwarmde boot. Tickets ter plaatse te koop, tot 10 min. voor vertrek.
... See moreSee less

Lees meer